۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۸, دوشنبه

احکام و آیین شرع اسلام.10

احکام و آیین شرع اسلام، قوانینی بدوی و بجا مانده از دوران بربریت در قرن حاضر
4- طبقه بندی آیات قرآن بر اساس موضوعات در بحث مجموعه آیات الهی الله در باب احکام و شرع آیین اسلام.
جمع کل: 30 سوره و 167 آیه،

۲-۴-۱-۴ آیه برای نجس بودن یا پاک بودن سگ؟! مائده( 4).
- مائده ( 4)
" بگو برای شما هر چه پاکیزه است حلال شده و صیدی که به سگان شکاری آموخته اند که به آنها آنچه خدا به شما یاد داده می آموزید پس صیدی که برای شما نگاهدارند بخورید. "
این اصل آیه آسمانی بدون تفسیر و توضیح در نگاه اول این را می گوید که سگ پاک است و سگان شکاری برای شما که صید را می آورند، شما آن صید را بگیرید و بخورید.
حال که سگان شکاری به چه صورت صید را می گیرند- بر همگان واضح است. مسلماً از طریق گرفتن صد در دهان و دندان آن صید را برای صاحبانشان می آورند. همان دهانی که مملو از آب و بزاق دهان است و چه بسا وقتی که با دندان شکار و صید را می گیرند- دندانهای سگان شکاری به داخل پوست و گوشت صید و شکار هم برود.
از طرفی دیگر در تفسیری متضاد و داخل پرانتزی با آیه 4 مائده :در سوره الضحی در آیه (3) که 40 روز بر رسول وحی نیامد و در نهایت امر به این دو عامل رسیدند که یا رسول خدا در جواب دادن سوالی که قرار بوده فردای آن روز پاسخگو باشد نفرموده انشالله و یا یعضی از زوجات پیغمبر بی اطلاع حضرت بچه سگی در خانه آورده و می پرورانند و تا سگ در خانه باشد وحی و نزول ملک در آن خانه نباشد!
اما در مائده(4) ما هیچ حکمی در خصوص نجس بودن سگ نمی بینیم بلکه شریک و همراه انسان در صید و شکار است و در الضحی(3) فقط تفسیر است و در متن عربی آیه هم اشاره ای به سگ و یا نجس بودن آن نشده است!
حال چرا در اسلام و جوامع اسلامی با نبودن هیچ آیه ای در قرآن، سگ موجودی نجس به همگان معرفی شده است خود معمائیست؟
ادامه دارد...

قرآن و تناقضات در آن


مسلمانان معتقدند که کتاب قرآن دارای پيامهاي سودمندی است.آنان در اصل این کتاب دینی را کتاب قانون ميدانند که براي كنترل مردم و جلوگيري از چپاول مردم عامي به اسم بت پرستي و انواع خدا يان وضع شده است.
در جواب این دینداران باید گفت: . کتابهای دینی در پی توجیه مطالب بدوی و بی پایه ای هستند و اصلی ترین کتاب اسلام قرآن است که با دانش کتاب علوم سوم راهنمایی نیز مطابقت ندارد. اساساٌ قرآن به لحاظ علمی حرفی برای گفتن دارد و در زیر از سه موضع علمی- اخلاقی- ادبی و نگارشی آیاتی را مثال ادعای خود می آورم:
۱- به لحاظ علمی:
سوره ی حج آیه ی 65 ( ای بشر )
" آیا ندیدی که هر چه در زمین است الله مسخر شما گردانید و کشتی به فرمان او در دریا سیر می کند و آسمان را ( دستور ) او نگاه می دارد که بر زمین نیفتد مگر به اذن او؟ همانا الله به مردم بسیار رئوف و مهربان است."!
آیا الله همه چیز را مسخر انسان کرده است؟
آیا الله آسمان را نگه داشته که روی زمین نیفتد؟!!! مگر آسمان افتادنی است؟
اصلاٌ مگر آسمانی بنا بر آنچه قرآن از آن یاد می کند وجود دارد؟
۲- به لحاظ اخلاقی:
این قبیل آیات الهی به لحاظ اخلاقی هم دارای محتوا نمی باشند. برای نمونه:
محمد آیه ی 4 : پ
" س چون با کسانی که کفر ورزیده اند برخورد کنید ، گردنها [ یشان ] را بزنید. تا چون آنان را [ در کشتار ] از پای درآوردید..."!
یعنی ما محکوم به مرگیم چون اعتقادات شما را قبول نداریم!؟
نساء آیه ی 24 :
" و زنان شوهردار ( بر شما حرام است ) مگر آنها را که ( از راه اسارت ) مالک شده اید..."!
یعنی دستور تجاوز جنسی به زن شوهر دار فقط به این دلیل که اسیر شده است!!!
۳- به لحاظ نگارش و ادبی:
همچنین از لحاظ ادبی و نگارشی نیز دارای مشگل است! برای نمونه:
شروع آیات : بسم الله الرحمن الرحیم چرا الله به جای اینکه بگوید به نام" من " که خداوند بخشنده ی مهربان "هستم" می گوید : به نام خداوند بخشنده ی مهربان !
چرا الله خود را سوم شخص خطاب می کند؟!!!
در سوره ی هود آیه ی 7 می گوید:
" او كسى است كه آسمانها و زمين را در شش روز آفريد!!!"! چرا او ؟ چرا نمی گوید من خدایی هستم! هو ضمیر ماوراء الطبیعه است؟ به غیر از موجودات جاندار این "هو" کاربرد دیگر هم دارد؟ آیا الله، این خالق جهان دستور زبان عربی بلد نیست؟!!!

۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۴, دوشنبه

احکام و آیین شرع اسلام،9

    احکام و آیین شرع اسلام، قوانینی بدوی و بجا مانده از دوران بربریت در قرن حاضر
    4- طبقه بندی آیات قرآن بر اساس موضوعات در بحث مجموعه آیات الهی الله در باب احکام و شرع آیین اسلام.
    جمع کل: 30 سوره و 167 آیه،
    ۱-۴-۱-۴ آیه برای شرب و خم ( مشروبات الکلی): 4 سوره و 5 آیه:
    1- نحل (67 ) نوشابه ای شیرین و رزق حلال نیکو از درخت خرما و انگور.
    2- بقره (219) ای پیغمبراز تو از حکم شراب و قمار می پرسند بگو در این کار گناهی بزرگی است.
    3- نساء(43) ای اهل ایمان هرگز در حال مستی به نماز نیاید تا بدانید حضور کیستید و چه می گویید.
    4- مائده (90- 91) ای اهل ایمان شراب و قمار و بت پرستی و تیر های گرو بندی همه اینها پلید و از عمل شیطان است.
    مجدداٌ همانند عدم چیدمان موضوعی و ترتیبی و سردرگمی درموضوع نماز یومیه و دفعات تکرار و پنجگانه بودنش اینجا هم 4 سوره و 5 آیه مختلف با ردیف سوره های نا همگون در مورد نوشیدن الکل را در سوره های قرآن داریم. شماره ردیف سوره های که به این موضوع پرداخته اند بدین شرح است:
    ( سوره بقره شماره 2)(سوره نساء شماره4) ( سوره مائده شماره 5) (سوره نحل شماره 16) می باشند. بالاخره همانطور که می بینیم در آخرین آیه سوره نحل (67) در ردیف 16 قرآن- به این حکم از قرآن در مورد شرب و خم مشروبات الکلی خواهیم رسید که: نوشابه ای شیرین و رزق حلال نیکو از درخت خرما و انگور است.
    یعنی اگر کسی همتی کند و دستور و احکام قرآن را در باب الکل جویا شود:
    باید از بقره(آیه 219) در صفحه ی 34 قرآن (استاد الهی قمشه ای) تا نحل(آیه 67) در صفحه 274 وقت بگذارد و تعداد" 1968" آیه را بدین شرح از سوره اول برگ اول قرآن تا سوره 16 نحل در برگ قرآن 274 را بخواند تا به این نظرات متغیر الهی برسد. ( فاتحه 7 آیه- بقره 286 آیه- آل عمران 200 آیه- نساء 176 آیه- مائده 120 آیه- انعام 165 آیه- اعراف 206 آیه- انفال 75 آیه- توبه 129 آیه- یونس 109 آیه- هود 123 آیه- یوسف 111 آیه- رعد 43 آیه- حجر 99 آیه- و آخرین که نحل باشد در آیه شصت و هفتم) و در پایان هم چهار دستور مختلف را بدست بیاورد!
    بقره(219 فقط گناهی بزرگ)
    نساء(43 فقط منع به وقت نماز خواندن برای اهتراز از مستی)
    مائده(90- 91 ممنوع و همردیف قمار و بت پرستی)
    نحل(67 نوشابه ای شیرین از درخت خرما و انگور).
    با توجه به اینکه اکثر آیات قرآنی دارای شان نزول می باشند و اگر آن اتفاق مربوطه در آن زمان- مکان خاص رخ نمی داد بالطبع آیه ای هم صادر و نازل نمی گشت. از سیر نزول صدها آیات شان نزول اینطور میشود حدس زد که آقای جبرئیل همیشه بر اساس مقتضیات زمان به نحو احسن عمل می نموده است.
    این نگرش خود خدابینی که شخص با قوه ذهنی خود نقش آفریینده- آورنده پیام های آسمانی و پیامبرش را یک تنه ایفا می نموده است- این فرصت را به شخص و بازیگر به اصطلاح اصلی صحنه که پیامبر است را میدهد که هر از گاهی و بر اساس هر نوع مصلحت زمانی- مکانی- سیاسی- اجتماعی- نظامی و حتی امور خصوصی زناشویی یا دنباله روی از هوس درونی و اخذ زن پسرخوانده خود هر آنچه که بر وقف مراد است بگویید چون ادعای اتصال به آسمان و وحی را هم دارد! متاسفانه در این ۱۵۰۰ سال اسلامی تمام حرکات و وجهات و تمام گفته ها و اعمال و روش و سیرت و سنت او برای مریدان جنبه تقدس و مشروعیت به خود گرفته است.
    مثال بسیار گویای این مطلب را می توانیم در باب نوشیدن مشروبات الکلی و آیات شان نزول دار آن را ببینیم که چهار حدیث متفاوت متناسب با زمان و مکان باعث آوردن این چهار آیه شده اند:
    1- نحل(67) نوشابه ای شیرین از درخت انگور و خرما:
    "این آیه در مکه نازل شده و در آن هنگام تمامی نو مسلمانان شراب می نوشیدند و بر آن ها حلال بود و هموز هیچ مسئله ای خاص وقوع نداده بود.
    2- بقره (219) فقط گناهی است بزرگ:
    هنگامی که پیامبر به مدینه آمد انصار و مردم این شهر هم شراب می نوشیدند و قمار می کردند.برخی از اطرافیان او در این باره فتوایی خواستند و گفتند ای رسول الله ما را در باره ی شراب فتوایی بده که برنده عقل و مال است. آنگاه بر اساس سوال اطرافیان بقره(219) نازل شد.
    3- نساء(43) منع مستی و خوردن شراب به وقت نماز:
    روزی عبدالرحمن بن عوف غذا و شرابی فراهم ساخت و عده ای از اصحاب پیامبر را دعوت نمود- در حالی که شراب هنوز حلال و خوردن آن آزاد بود- پس ازخوردن و نوشیدن و مست شدن هنگام نماز مغرب رسید- یکی از آنها پیشنماز شده و چنین خواند: قل یا ایهاالکافرون اعبد ما تعبدون و انتم عابدون ما اعبد : (بگو ای کافران عبادت می کنم آن چه را که شما عبادت می کنید و شما عبادت می کنید آن چه را که من عبادت می کنم) سپس با توجه به مستی پیشنماز نساء(43) نازل شد.
    4- مائده (90- 91) ممنوع و همردیف قمار و بت پرستی است:
    نوشیدن شراب همچنان حلال ماند تا اینکه دو حادثه پیش آمد که لزوم تحریم آنرا ایجاب کرد.
    1- روزی حمزه عموی پیامبر در حالی که شراب نوشیده و مست بود از خانه بیرون آمد و در راه به دو شتر علی ابن ابی طالب برخورد با شمشیر شکم آنها را پاره کرد.
    2- حادثه دیگر که منجر به تحریم شراب گردید چنین بود که روزی عتبان بن مالک عده ای از جمله سعد بن ابی وقاص را به منزلش دعوت نمود. پس از نوشیدن و مست شدن شروع به مشاعره و تفاخر نسبت به یک دیگر کردند و سعد شعری در هجای انصار بخواند پس یکی از آنها که از انصار بود با عصایی که شتران را با آن می رانند ضربه ای بر او وارد ساخت و او را زخمی کرد. سعد نزد پیامبر شکایت برد در حالی که عمر بن الخطاب نیز در آنجا حاضر بود عمر گفت خداوندا در مورد شراب ما را کاملا روشن نما. پس آیه مائده(90- 91) نازل شد.
    (یعنی اینکه تا قبل از جنگ اُحد به تاریخ ۷ شوال سال سوم هجرت شراب و نوشیدن الکل در بین مهاجر و انصار اشکال شرعی نداشته است و از ۲۳ سال تاریخ اسلام بمدت ۱۶ سالش این امر مجاز و شراب بوسیله مسلمانان شرب می شده است).
    با توجه به مورد تحریم شراب به خوبی می بینیم که چه گونه محمد به تدریج و گام به گام و طبق اقتضای مصلحت و نیاز زمان اقدام به تحریم قطعی آن می نماید. این مسئله به روشنی نشان می دهد که وحی چیزی جز نتیجه ی تعمق و تفکر و اجتهاد در آن چه موافق اقتضای مصلحت و نیاز عمومی می باشد نیست و جبرئیل تنها یک بهانه و ابزار و سندی برای ایمان و باور است"(1).
    منبع:
    1- معروف عبدالغنی رصافی در شخصیت محمدی- نشر آلیبری- ترجمه م.س.شاهپوری صفحات 174-175-176.
    ادامه دارد...

احکام و آیین شرع اسلام، 8



احکام و آیین شرع اسلام، قوانینی بدوی و بجا مانده از دوران بربریت در قرن حاضر

4- طبقه بندی آیات قرآن بر اساس موضوعات در بحث مجموعه آیات الهی الله در باب احکام و شرع آیین اسلام.

جمع کل: 30 سوره و 167 آیه،
4
4-1 آیات ذبح شرعی و حلال و حرام و تناول طعام و حیوانات و نوشیدن الکل:
بقره(168- 172-173- 219) نساء (43) مائده (1تا 5- 87-88- 94تا 96) انعام (119- 121- 141تا 146) اعراف (31) نحل (5 تا 8- 14- 66 تا 68- 115- 118) حج (34) = 7 سوره و34 آیه.
این بحث مشتمل بر 2 زیر مجموعه است:
4-1-1 آیاتی برای شرب و خم وقمار:4 سوره و 5 آیه.
4-1-2 آیاتی برای نجس یا پاک بودن سگ:1 سوره و 1 آیه.
آیات ذبح شرعی در بندهای زیر مورد بررسی قرار می گیرد:
- آیه برای حرام بودن گوشت خوک: بقره (173) مائده(3) انعام (145) نحل (115) = 4 سوره و 4 آیه.
- آیه برای گفتن بسم الله به هنگام صید: مائده(4)
- آیه برای ذبح شرعی و گفتن بسم الله به هنگام سربریدن: بقره(173) مائده (3- 121- 145) انعام (121- 145) نحل (115- 118) = 4 سوره و 8 آیه.
- آیه برای حرام شدن هر حیوان ناخن دار مانند طیور و غیره و پیه گوسفند و گاو بر جهودان بعلت ستمی که کردند ما بدین حکم آنها را مجازات کردیم! : انعام(146)
این نوع نگرش بسیار ابتدایی انسان به خالق خود و به شدت پایین آوردن شان و منزلت آفریدگار خود ناشی از اندیشه خود خدا بینی می باشد. این آیه مثل مابقی آیات تناول طعام بر گرفته از همان بینش خاخام های قوم یهود در تورات است که در احکام اسلامی فقط بحث ذبح شرعی و گفتن بسم الله به آن مجموعه قوانین تورات اضافه گردیده است.
- آیه معروف بخورید و بیاشامید ولا تسرفو: اعراف (31)
- نحل(8) و اسب و استر و حمار را برای سواری و تجمل شما مسخر شما گردانید و چیز دیگری هم که شما هنوز نمی دانید برای سواری شما خواهد" آفرید"( شاید غرض ترن و اتومبیل و طیاره و غیره باشد).
توجه: پرانتز در آیه فوق از مترجم قرآن است ظاهراً الله نیاز به چنین کمک های در ترجمه آیات قران دارد!
در این آیه مترجم قرآن ( استاد الهی قمشه ای ) اسب و استر و حمار را در کنار ترن و اتومبیل و طیاره که همگی به لحاظ کمی عامل ترانسپورت و حمل و نقل افراد بشری می باشند را در یک مقوله جا داده است. ولی آنچه که در کلمه آخر آیه می آید این است "آفرید" که این ابزارهای جدید( ترن- اتومبیل- طیاره)" آفریدنی" بوسیله خالقی که اسب و استر و حمار را" آفریده" است- قابل" آفریدن" نمی باشند بلکه اختراع بشر بوسیله علم و علوم عقلی و زمینی می باشند.
تمام دست آورد ها و اختراعات بشری در رسیدن به مدنیت و فردا های روشن برای نسل های آتی ناشی از علوم عقلی آدمیان دانش آموخته است که همگی هم بعلت باز بودن کانالهای اندیشه علمی و آزادی مطالعات خود در کشورهای غربی بوده است. همین طیاره فوق که قرار بوده بر اساس تفسیر داخل پرانتز آیه نحل(8) بوسیله الله مدینه" آفریده" بگردد و حاجیان و زواران حج عمره و تمتع ما را به طواف حرم کعبه انتقال بدهد- محصول همین کافرین دارالحرب است وگرنه زیارت خانه خدا با همان اسب و استر و حماری که الله برای سواری و تجمل ما مسخر گردانیده است هنوز امکان پذیر بود.

ادامه دارد...

احکام و آیین شرع اسلام، 7



احکام و آیین شرع اسلام، قوانینی بدوی و بجا مانده از دوران بربریت در قرن حاضر

4- طبقه بندی آیات قرآن بر اساس موضوعات در بحث مجموعه آیات الهی الله در باب احکام و شرع آیین اسلام.

جمع کل: 30 سوره و 167 آیه،


۳-۱-۴ آیات الهی روزه وماه رمضان:

- بقره(183- 184- 185)= 1 سوره و 3 آیه.
- بقره(183) روزه داشتن بر شما فرض گردید.
- بقره(184) روزه در ماه رمضان و روزه مریض ومسافر در غیر ماه رمضان و صدقه طعام دادن برای مردان پیر و زنان شیرده و غیره.
- بقره(185) تایید و تاکید تمام مندرجات (184).

برعکس بحث قبلی و تعداد دفعات نماز پنجگانه که نشان دادیم هیچ نظم و قانونی در آیات قرآن برایش وجود ندارد اینبار اما آیات روزه فقط به تعداد 3 آیه در یک سوره به دنبال یکدیگر برای هر خواننده نا آشنا به قرآن براحتی قابل فهم و درک است. این توقع خیلی بجا و معقولی است از کتابی که ادعای کاملترین و آخرین کتب آسمانی را دارد!
این هم خوانی آیات روزه این ادعای نوشتار را در مبحث آیات نماز و در هم ریختگی آیاتش تایید میکند که یک مدیریت و هماهنگی بین هیئت چهارنفره عثمان ( بر طبق نوشتارهای تاریخ اسلام سنتی) در این چیدمان موجود بوده است. آنان هر موضوعی را که می خواستند مرتب و منظم بدنبال هم می آوردند ولی در اکثریت موضوعات بخصوص نماز به عمد آیات را پراکنده قرار داده اند. هیئت عثمان خوب میدانست که این کتاب در بین ملل شکست خورده بیزانس و ایران همانند قانون اساسی مسلمانان و تازیان است. شکوه و ابهت را در این می دیدند که گیج کننده باشد و برای دریافت پیام متن و نوشتار قرآن از علما و فضلا که از دار و دسته خود مسلمانان متجاوز بودند باید استفاده بگردد. امروزه علیرغم گذشت زمان طولانی از این موضوع همواره مسلمانانی هستند که این عدم نظم ترتیبی و موضوعی قرآن را نشات گرفته از معنای پنهان بر خود تفهیم میکنند. آنان از خواندن و دریافت موضوع خواسته شده خود در قرآن عاجزند و علت و چرایی آن را در شکوه و بزرگی کتاب میدانند. کتاب مبین و آشکاری که برای هدایت توده عام مردم آمده است باید روشن و آسان فهم باشد.
روزه هم مثل سایر مراسم و احکام قوم یهود از تورات اقتباس شده است. بر هیچکس معلوم نیست که چرا اسلام که شش قرن بعد از آیین مسیحیت آمده است بجای ادامه دهنده بودن این آیین به تمرکز بر آیین قوم یهود پرداخته است؟ تنها جواب مبتنی بر شواهد تاریخی همان جمعیت بالا و نفوذ اقتصادی زیاد قوم یهود در شبه جزیره عربستان بوده است که الله ذهن بنیانگذار اسلام را بر آن وا داشت تا ضمن کپی کردن احکام تورات با کمی تغییرات جزیی- احکام و شرع آیین اسلام را طرح بریزد.

"در بدو ورود به مدینه چندین مورد از روشهای معمول عبادات مذهبی یهودیها را برای اسلام قبول کرد و آنها را معمول داشت. برای مثال برای پیروان اسلام مقرر کرد روز عاشورا و یا دهم اولین ماه سال را روزه بگیرند-
بعدا نیز محمد روزه دهم ماه محرم را ( که شبیه دهم "تشرین" یکی از ماههای سالنامه عبریها بود و آنرا از یهودیها اقتباس کرده بود) تغییر داد و آنرا تبدیل به روزه ده روز اول محرم در سال کرد و سپس تمام سی روز ماه رمضان را به روزه اختصاص داد.حاصل این رقابت مذهبی- روزه ماه رمضان برای مسلمانان بود."(1)

ادامه دارد...