۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۴, دوشنبه

احکام و آیین شرع اسلام، 7



احکام و آیین شرع اسلام، قوانینی بدوی و بجا مانده از دوران بربریت در قرن حاضر

4- طبقه بندی آیات قرآن بر اساس موضوعات در بحث مجموعه آیات الهی الله در باب احکام و شرع آیین اسلام.

جمع کل: 30 سوره و 167 آیه،


۳-۱-۴ آیات الهی روزه وماه رمضان:

- بقره(183- 184- 185)= 1 سوره و 3 آیه.
- بقره(183) روزه داشتن بر شما فرض گردید.
- بقره(184) روزه در ماه رمضان و روزه مریض ومسافر در غیر ماه رمضان و صدقه طعام دادن برای مردان پیر و زنان شیرده و غیره.
- بقره(185) تایید و تاکید تمام مندرجات (184).

برعکس بحث قبلی و تعداد دفعات نماز پنجگانه که نشان دادیم هیچ نظم و قانونی در آیات قرآن برایش وجود ندارد اینبار اما آیات روزه فقط به تعداد 3 آیه در یک سوره به دنبال یکدیگر برای هر خواننده نا آشنا به قرآن براحتی قابل فهم و درک است. این توقع خیلی بجا و معقولی است از کتابی که ادعای کاملترین و آخرین کتب آسمانی را دارد!
این هم خوانی آیات روزه این ادعای نوشتار را در مبحث آیات نماز و در هم ریختگی آیاتش تایید میکند که یک مدیریت و هماهنگی بین هیئت چهارنفره عثمان ( بر طبق نوشتارهای تاریخ اسلام سنتی) در این چیدمان موجود بوده است. آنان هر موضوعی را که می خواستند مرتب و منظم بدنبال هم می آوردند ولی در اکثریت موضوعات بخصوص نماز به عمد آیات را پراکنده قرار داده اند. هیئت عثمان خوب میدانست که این کتاب در بین ملل شکست خورده بیزانس و ایران همانند قانون اساسی مسلمانان و تازیان است. شکوه و ابهت را در این می دیدند که گیج کننده باشد و برای دریافت پیام متن و نوشتار قرآن از علما و فضلا که از دار و دسته خود مسلمانان متجاوز بودند باید استفاده بگردد. امروزه علیرغم گذشت زمان طولانی از این موضوع همواره مسلمانانی هستند که این عدم نظم ترتیبی و موضوعی قرآن را نشات گرفته از معنای پنهان بر خود تفهیم میکنند. آنان از خواندن و دریافت موضوع خواسته شده خود در قرآن عاجزند و علت و چرایی آن را در شکوه و بزرگی کتاب میدانند. کتاب مبین و آشکاری که برای هدایت توده عام مردم آمده است باید روشن و آسان فهم باشد.
روزه هم مثل سایر مراسم و احکام قوم یهود از تورات اقتباس شده است. بر هیچکس معلوم نیست که چرا اسلام که شش قرن بعد از آیین مسیحیت آمده است بجای ادامه دهنده بودن این آیین به تمرکز بر آیین قوم یهود پرداخته است؟ تنها جواب مبتنی بر شواهد تاریخی همان جمعیت بالا و نفوذ اقتصادی زیاد قوم یهود در شبه جزیره عربستان بوده است که الله ذهن بنیانگذار اسلام را بر آن وا داشت تا ضمن کپی کردن احکام تورات با کمی تغییرات جزیی- احکام و شرع آیین اسلام را طرح بریزد.

"در بدو ورود به مدینه چندین مورد از روشهای معمول عبادات مذهبی یهودیها را برای اسلام قبول کرد و آنها را معمول داشت. برای مثال برای پیروان اسلام مقرر کرد روز عاشورا و یا دهم اولین ماه سال را روزه بگیرند-
بعدا نیز محمد روزه دهم ماه محرم را ( که شبیه دهم "تشرین" یکی از ماههای سالنامه عبریها بود و آنرا از یهودیها اقتباس کرده بود) تغییر داد و آنرا تبدیل به روزه ده روز اول محرم در سال کرد و سپس تمام سی روز ماه رمضان را به روزه اختصاص داد.حاصل این رقابت مذهبی- روزه ماه رمضان برای مسلمانان بود."(1)

ادامه دارد...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر