۱۳۹۴ اردیبهشت ۷, دوشنبه

احکام و شرع آیین اسلام.3

مجموعه آیات الهی الله در باب احکام و شرع آیین اسلام.3

احکام و آیین شرع اسلام، قوانینی بدوی و بجا مانده از دوران بربریت در قرن حاضر
4- طبقه بندی آیات قرآن بر اساس موضوعات در بحث
جمع کل: 30 سوره و 167 آیه،

۲-۱-۱-۴ آیات الهی در انجام آداب و مناسک حج:
بقره(158- 196- 199- 200- 203) مائده(2- 95) حج(27 تا 30- 36- 37) برابر با 3 سوره و 13 آیه.
یکی از دیگر عجایب آیین اسلام این است که ساکنان مشرک و کافر بت پرست مکه و دشت حجاز تا پیش از محمد محتویات داخل کعبه و بنای آنرا مقدس میدانستند و به آنها تقدس می بخشیدند و این عمل بعد از بعثت محمد و شروع شریعت آیین حنیف اسلام نیز ادامه پیدا کرد و پیروان آیین اسلام همانند نیاکان کافر و مشرک پیش از خودشان این مکان را مقدس دانسته و به طواف دیوارهای بیرونی و نما و ظاهر کعبه پرداختند!
هنوز یکی از بت های معرف کعبه بنام سنگ سیاه حجرالاسود که به یادگار نگه داشته شدهاست، مقدس است و بوسیده میشود !
یکی از عمده مشکلات خواندن قرآن برای مسلمانان جستجو کردن و یافتن دستور و فریضه احکام مورد نظر است.
اگر در خصوص آداب حج شما مطلبی را جویا باشید باید پنج آیه نخستین را در سوره شماره 2 قرآن ( بقره)، دو آیه را در سوره شماره 5 قرآن (مائده) و 6 آیه باقیمانده را در سوره شماره 22 پیدا کنید! البته اگر از محتوای مفاد آن بدون تفسیر چیزی عاید شما گردد خیلی خوش شانس بوده اید!
این آیات به اصطلاح احکام الهی هم که اکثریت از رسوم اعراب بقول مسلمانان جاهلیت (!) قبل از اسلام بوده است این سوال را مسلما در ذهن هر خواننده احتمالی قرآن پیش می آورد که چرا الله باید رسم و رسوم مشتی اعراب خرافه پرست، پا برهنه، گرسنه و غارتگر را قانون جهانی برای تمام ملل بنماید؟
اعرابی که اگر تشنه ای در صحرای سوزان در حال تلف شدن و هلاکت می دیدند قبل از آنکه به او آب بدهند نخست از او سوال می نمودند که متعلق به چه قبیله ای است و در صورت دوست و دشمن بودن قبیله آن شخص تشنه لب با قبیله خود، تصمیم میگرفتند که به او آب بدهند یا نه!
حال به چه ضرورت و علتی خالق کهکشانهای موازی آسمانها باید در شرط و شروط احکام حج که ادامه همان رسوم بت پرستان است (انفال 35) از همان مجموعه قوانین پوسیده و خرافاتی اعراب بت پرست مثل چرخیدن و طواف- سنگ انداختن به شیطان!- و قربانی و کشتار هولناک غیر انسانی میلیونها حیوان بیگناه در مراسم حج بهره و سود بجوید جای پرسش دارد!؟
این تطبیق مناسک حج با سنن اعراب قبل از اسلام ناشی از راضی نگهداشتن اعراب در تایید خرافات پدرانشان و به لحاظ پذیرش آیین سیاسی اسلام و ادامه تامین اقتصاد مکیان و قوم قریش بوده است.
البته زنده نگه داشتن این مراسم دوران جاهلیت میتوانست صرف نظر از بازدهی اقتصادی ایجاد وحدت و اتحاد هم بین قبائل باشد.
"در دوره جاهلیت زنان و مردان بدون لباس لخت و برهنه دور خانه کعبه طواف می کردند. رسم طواف لخت گرداگرد خانه کعبه تا سال 9 هجری بین تازیها مرسوم بوده و در این سال محمد آنرا منع کرده است. پوشیدن احرام- تعظیم- طواف گرداگرد خانه کعبه- لمس کردن و بوسیدن حجرالاسود- سنگ اندازی به شیطان در وادی منا- سعی بین صفا و مروه- تراشیدن موی سر- قربانی کردن گوسفند- همه از آداب و رسومی هستند که تازیان دشت حجاز پیش از ظهور اسلام انجام می داده و اسلام آنها را با تمام شرایط و تشریفات آن فقط ابقاء کرده است! حتی زمان انجام مراسم حج در حال حاضر نیز همان زمان انجام این رسوم و آداب در زمان جاهلیت بوده است! زیرا در حال حاضر مراسم حج در ماه ذیحجه( دهم ذیحجه) انجام می گیرد و در دوره جاهلیت نیز زیارت خانه کعبه در ماه ذیحجه و همچنین سه ماه ذیقعده- محرم و رجب انجام می گرفته است"!(1)
اختلافات چهارگانه در مناسک و مراسم حج پیش از اسلام و بعد از اسلام- در کتاب ارزشمند 23 سال دشتی بدین شرح است:
" 1- اعراب قبل از اسلام هنگام طواف لبیک یا لات- لبیک یا عزی و لبیک یا منات می گفتند و هر قومی بت خود را می خواند. در اسلام اللهم جای بت ها را گرفت و آن عبارت بدین شکل تعدیل شد: لبیک اللهم لبیک.
2- عرب ها صید را در ماه حج حرام می دانستند. پیغمبر حرمت صید را مخصوص ایام حج و هنگام احرام مقرر فرمود.
3- عربها گاهی لخت به طواف کعبه می پرداختنند- اسلام آن را منع کرد. و همان پوشیدن لباس دوخته نشده را مقرر گردید.
3- عرب از خوردن گوشت قربانی اکراه داشت پیغمبر آن را مجاز ساخت.
4- سعی بین صفا و مروه را که اعراب بعد از فتح مکه اکراه داشتند بعلت آنکه بر این دو کوه در جاهلیت دو بت سنگی قرار داشت را مجاز و در آیه بقره(158) آنرا از شعائر الله قرار داد." !
شهرستانی در ملل و نحل می نویسد: بسیاری از تکالیف و سنن اسلامی ادامه عادات دوره جاهلیت است که اعراب آنها را از یهود گرفته بودند. در آن زمان ازدواج با مادر و دختر حرام بود. ازدواج با دو خواهر قبیح و نکاح با زن پدر حرام بود. غسل جنابت- غسل مس میت- مضمضه و استنشاق- مسح سر- مسواک- استنجاء- گرفتن ناخن- کندن موی زیر بغل و تراشیدن موهای زهار- ختنه و بریدن دست راست دزد- احکام راجع به زنا- لواط- تعدد زوجات و طلاق همه پیش از ظهور اسلام متداول بود و غالبا از یهود بدان ها رسیده بود"! (2)
تا اینجا این مطلب روشن و واضح شد که رسم زیارت حج که بزگترین تکلیف هر مسلمان حداقل برای یکبار در زندگی اش است برگرفته از سنت تازیان بت پرست و کلیت آیات جهاد و قتال هم همان ادامه روحیه جنگاوری تازیان بت پرست در روند جنگهای ۸ ماه در سال بوده است.
مضافاٌ تاکید و تایید فراوان بر مراسم حج و حرم کعبه صرفاٌ نشات گرفته از بازدهی مالی و اقتصادی کعبه برای تازیان و بخصوص قوم قریش و اتحاد قبائل در زیارت سالیانه بوده است. این درآمد سرشار هنوز بعد از ۱۵ قرن سود سرشاری را نصیب متولیان حرمین شریقه و صاحبان کازینو در لاس وگاس می نماید.
ادامه دارد...
فهرست منابع:
1- کتاب الله اکبر، از مسعود انصاری (روشنگر)، چاپ اول 1375 انتشارات سانفرانسسیسکو صفحات 90- 91.
2- کتاب 23 سال، از علی دشتی بکوشش و ویرایش بهرام چوبینه انتشارات مهر صفحات 133- 136.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر