۱۳۹۴ اردیبهشت ۱, سه‌شنبه

تیرهایی بسوی شیطان و جن

شهاب سنگ ها(کومت ها) تیرهایی هستند که بسوی شیطان و جن پرتاب میشوند!

این تیتر و جمله بالا از قرآن، کتاب مقدس مسلمانان گرفته شده است، اگر باور ندارید به این آیات زیر با دقت توجه کنید.
سوره صافات، آیات ۶ تا ۱۰
««‌ همانا ما آسمان دنيا را به زي...ور ستارگان آراستيم و آن را از هر شيطان سرکشي حفظ کرديم، آنان نمي توانند به سخنان فرشتگان بسيار مکرم و شريف گوش فرا دهند و هرگاه به گوش دادن برخيزند از هر سو شهاب به سويشان پرتاب مي شود، تا با خفت وخواري رانده شوند، وبراي آنان عذابي هميشگي است، مگر آنکه شيطاني خبري را دزدانه و با سرعت بربايد و فرار کند که در اين صورت گلوله اي آتشين و شکافنده او را دنبال مي کند. »» !
آیا این آیات فوق میتواند سخن یک آفریننده دانا در این جهان باشد؟
چگونه میتوان بیان چنین موهومات و خرافاتی که هیچگونه ارزش علمی و منطقی ندارند را به آفریننده این جهان البته اگر چنین آفریننده و خالقی دینی وجود خارجی داشته باشد، نسبت داد؟
یعنی چه ما آسمان را به زیور ستارگان آراستیم و آن را از هر شیطان سرکشی حفظ کردیم؟
و یا باز یعنی چه از هر سو شهاب سنگ به سوی شیطان و جن پرتاب میشود؟
آیا این آیات ابلهانه و نابخردانه نیستند؟
آیا این گونه هذیانگویی ها میتواند در چنین عصر و زمانه ای با چنین پیشرفت هایی خریدار داشته باشد؟
آیا وجود این نوع از آیات در یک کتاب مقدس(!) دست کم گرفتن حتی شعور یک انسان پیرو همان دین و آئین نباید به حساب آید؟

امروزه با دانشی که انسان در اختیار دارد دلایل وجودی این شهاب سنگ ها (کومت ها) را کاملا مشخص کرده است. برای نمونه ما میدانیم این شهاب سنگ ها که در اثر انفجار ستارگان در فضای درون و بیرون از کهکشان ها پراکنده شده اند در پی نزدیک شدن به ستاره و یا یک کره ای دیگر همانند کره زمین پس از وارد شدن در لایه های جوی آن گداخته شده و قابل رویت میشوند. با همین علم و دانش امروزی میتوان این شهاب سنگ ها را پیدا، مسیر حرکتی آنها را دقیقأ محاسبه، ردیابی و رصد نمود. حتی میتوان با تکنیک های جدید در دست انسان از مواد تشکیل دهنده این شهاب سنگ ها از هزاران کیلومتر دور تر مطلع و آگاه شد.

بنابراین چگونه است که الله، خدای تازیان در قرآن این چنین داستان سرایی و هذیان گویی می کند و مشتی سخنان موهوم و بیهوده را بر زبان جاری میسازد؟
این چگونه آفریننده جهان است که حتی از دانش و یافته های انسان هم کمتر میداند و آگاهی دارد؟
پاسخ به این پرسش ها از دید یک انسان منطقی و خردگرا کاملاً روشن و مشخص است. این گفتار ها از هیچ خدایی نیست. این سخنان از زبان یک انسان با دانش و فهم دوران خودش بوده و جاری شده است. انسانی همانند محمّد که تمام اطلاعات و دانش او برگرفته از باور های پیشینیان، شنیدها و نوشته های آنان همانند افسانه سازی های در تورات بوده است. تخیلات و افسانه هایی که در طی قرن ها و هزاره ها از قومی به قومی دیگر منتقل شده و تدریجأ رنگ و شکل باور های مقدس و دینی بخود گرفته اند و بدون هیچ پرسش و تحقیقی مورد پذیرش و قبول پیروان این ادیان بوده و هنوز هم شوربختانه می باشد.
امّا برای یک انسان اندیشمند و خِردورز چه در دوران های گذشته و چه در عصر حاضر، اینگونه باور ها رد و مردود شده بوده و هستند زیرا با سرشت یک انسان کنجاو، شکاک و پرسشگرا مطابقت و همخوانی ندارند

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر