۱۳۹۴ فروردین ۱۶, یکشنبه

پیام آیت الله خمینی در رابطه با حق حضور زنان در روابط بین الملل

«پیام آیت الله خمینی به نعیمه و نعیما اشراقی »


"در رابطه با حق حضور زنان در روابط بین الملل تا فیلم ۳ دقیقه ای کانادا اینا "
...
((از آنسوی دنیای فوتوشاپ))


شنبه ۱۰ آذر ۱۳۴۱:
«شما ببینید بیست و چند سال از این کشف حجاب مفتضح گذشته است، حساب کنید چه کرده‌اید؟ زن‌ها را وارد کردید در ادارات، ببینید در هر اداره‌ای که وارد شدند آن اداره فلج شد. فعلا محدود است، علما می‌گویند توسعه ندهید به استان‌ها نفرستید. کسانی که شما از آن تقلید می‌کنید، دارند به آسمان می‌پرند، شما به زن‌ها ور می‌روید؟


25 اردیبهشت 1343:
«ما با حق زنان مخالفیم .ما با این فحشا مخالفیم. با این کارهای غلط مخالفیم»

28 مهر 1341:
«مطمئن باشید با دادن حق رای به زنان و تخلف از قوانین اسلام ایجاد مسؤولیت شدید در پیشگاه مقدس خداوند قادر قاهر و نزد ملت مسلمان و قانون خواهد بود»

۶ آبان ۱۳۴۱:
«از۱۰ ميليون نفر جمعيت زن ايران، فقط يك صد نفر زن هرجايى مايل هستند كه اين كار بشود.صرفا یک مشت زن هرجایی" خواهان حق رای هستند.»

اسفند ۱۳۴۱:
«پایه‌هاى اقتصادى این مملکت در شرف فروریختن است...با این وضع رقت‌بار به جاى آن‌که دولت درصدد چاره برآید، سر خود و مردم را گرم مى‌کند به امثال دخالت زنان در انتخابات، یا اعطاى حق زن‌ها، یا وارد نمودن نیمى از جمعیت ایران در جامعه و نظایر این تعبیرات فریبنده، که جز بدبختى و فساد و فحشا چیز دیگرى همراه ندارد»

۲۴ اوت ۱۹۷۹ :
«اقتصاد مال خر است. مردم ما برای اسلام انقلاب کرده‌اند نه خربزه»

۱۳۴۲:
«خداوند قابلیت در این‌ها قرار نداده است که لیاقت حق انتخاب را داشته باشند. مستضعفین و مستضعفات و آن‌ها از آن نمره‌اند که عقول آن‌ها استعداد ندارد و گذشته از این که در حقیقت نسوان در مذهب اسلام ما در تحت قیومیت‌اند...ابداً حق انتخاب نخواهند داشت...»

اخطاریه‌/ ۱۳۴۵ به قانون خانواده با مبنای برابری زن و مرد:
"لکن تصویب این قانون نابودی زندگی خانواده‌ی مسلمان است و هم صادرکنندگان و هم اجراکنندگان این قانون در برابر شریعت گناه‌کارند"


بعد از تصویب قانون حمایت خانواده ۱۳۴۲:
«دولت تصویب نامهٔ خلاف شرع صادر می‌کند، به زن‌ها حق رای می‌دهد، نوامیس مسلمین در شرف هتک است، می‌خواهند دختران نجیب ۱۸ ساله را به نظام اجباری ببرند، دختر و پسر در آغوش هم کشتی می‌گیرند، دختران عفیف مردم در مدارس زیر دست مردها درس می‌خوانند، مردم از گرسنگی تلف می‌شوند و آن‌ها برای استقبال از اربابان خود سیصد هزار تومان گل از هلند می‌آورند، قران اسلام در خطر است، اسراییل نمی‌خواهد دراین مملکت قران باشد، خطر امروز بر اسلام کمتر از خطر بنی امیه نیست، اهل منبر را تهدید می‌کنند، اسراییل زراعت و تجارت ما را قبضه کرده‌است، دولت روز ننگین ۱۷ دی را جشن می‌گیرد، به فرقه ضاله همراهی می‌کند، مطبوعات به روحانیون اهانت می‌کنند»
( این قانون طلاق یک طرفه را لغو می‌کرد. چند همسری به سختی انجام می‌گرفت. زن‌ها حق درخواست طلاق گرفتند و برای سرپرستی کودک نیز مادر به حساب آمد، کودک پس از طلاق یا درگذشت پدر به مادر سپرده شد-این قانون چند هفته پس از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران لغو شد. قانون حمایت خانواده اولین قانون لغو شده توسط آیت الله خمینی بود)

ثریا صدر دانش :
کیهان ۱۳ اسفند ۱۳۵۷/ آیا در میان تمام این قوانین نادرست و غیر عادلانه و در حالی که هنوز مسائل و مشکلات بسیاری مطرح است تنها می‌بایست قانون حمایت خانواده لغو شود؟


فرمان محرومیت زنان ایرانی از حق قضاوت ( ۱۳۵۸/۷/۱۴ )

قانون خدمات اجتماعی زنان مصوب ۱۳۴۷طبق ماده واحده مصوب ۱۳۵۷/۱۲/۱۵ملغا شد.

در موزه ای موسوم به خانه مومی در ایالت تگزاس آمریکا تندیس مومی روح الله خمینی در کنار جوزف استالین و آدولف هیتلر در زمره بدترین انسان ها قرار گرفته است.

۱۷ دی ماه ۱۳۱۴ رضاشاه در سالن دانشسرا تربیت معلم :
«سعادت کشور و آینده ملت در دست شما زن‌های ایران است، زیرا شما تربیت کننده نسل آینده این آب و خاک هستید»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر