"الشریف الادریسی"سرزمین شناسی است که میان اسپانیایی یا موروکویی (مغربی) بودن او گفتگو هست؛ مراکش در پارسی به نادرست گفته میشه! به هر روی او از خاندانی بزرگزاده بود که بسیار جهانگردی را نیز دوست می داشت! کتابی داره ایشون به نام: "نزهة المشتاق فی اختراق الآفاق" یا "کتاب سفرهای دلنشین به سرزمینهای دوردست"!
در این کتاب، که برای شاه آن هنگام سرزمین سیسیل "روجر دوم" آماده شده بود، گراف های بسیاری از سرزمین های شناخته شده آن روزگاران دیده میشه که یکی از اونها بسی دیدنی است!
در این کتاب، "الادریسی"، جهان را به اقلیمها یا سرزمین های هفتگانه بخش بندی می کنه که یکی از اونا، "بحرالظلمات" هست که:
" از ماورای آن کسی آگاهی ندارد، چونکه مردم آن زمان به دلیل راه نیافتن و نرسیدن به پشت این اقیانوس، باور داشتند که در پشت آن دریای بزرگ دیگر هیچگونه زندگانی ای نیست، نه از انسان و نه از آبادانی و نه از غیره. بنابراین آن را "بحرالظلمات" نامگذاری کردند"
گویا "بحرالظلمات" همین اقیانوس اطلس کنونی باشد! دیدنی ترین گراف در این کتاب آن بخشی است که با قرآن پیوند داره!
در قرآن، درباره "یاجوج و ماجوج" دو بار نوشته شده:
سوره ۲۱: الأنبياء، آیه ۹۶
تا وقتى كه ياجوج و ماجوج گشوده شود و آنها از هر پشته اى بتازند
و سوره ۱۸: الكهف، آیه ۹۴
گفتند اى "دارای دو شاخ" ياجوج و ماجوج سخت در زمين تباهی مى كنند آيا خواسته ای برای تو بگذاریم تا ميان ما و آنان بندی بگذاری
اگر به نگاره این نوشته خوب نگاه بکنید، می تونید جایی که نام برگه نوشته شده، جای این ناشناخته قرآنی رو در شمال شرقی گراف پیدا کنید!
ناگفته پیداست که این پرسش که چرا در قرآن نامی از "اسکیموها و بومیان سرخ پوست و آزتک ها و مایاها" نیامده، و از "یاجوج و ماجوج" گفته شده بی بنیان و بی پایه است!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر